Menu
Your Cart

Комбинирана помпа за надуваем матрак 62076 Bestway

Комбинирана помпа за надуваем матрак 62076 Bestway
Комбинираната помпа за надуваем матрак има много предимства и положителни качества.  За да се насладите на удобните надуваеми легла, дивани и плувни басейни трябва да имате високо качествена помпа.
 
Тази помпа е предназначена за бързо и лесно надуване и изпускане дори и на най-обемистите басейни или лодки.  Разполага с набор от дюзи, които са подходящи за всички надувни артикули на Bestway. Не е необходимо да се закупят отделни помпи за надуваеми дюшеци и лодки, само трябва да се използва правилният адаптер-дюза!
 
Универсалната електрическа помпа Bestway работи на 220V и на 12V, което прави тази помпа незаменима, както у дома, така и когато сте в движение.
 
С тази помпа може бързо да се надува или изпуска един детски басейн, надуваеми легла, надуваеми матраци или лодка.
 
Включва 3 адаптера, с които може да се надуват всички артикули на Bestway.
 
 
Компания "BESTWAY" се занимава с разработване, производство и продажби на висококачествени и иновативни спортни и развлекателни продукти. Основана е през 1994 година, като продуктовата гама е богата на различни продукти, с цел да се отговори на нуждите на хората от всички сфери на живота - от дъски за сърф, надземни и надуваеми басейни, морски клас надуваеми лодки до надуваеми продукти за басейни като пояси, надуваеми легла, надуваеми мебели, дюшеци, възглавнички и играчки. Компанията държи на високо качество и добро обслужване!

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Код: 62076
  • Тегло: 2.00kg
Преглеждания: 977
41.99лв.
без ДДС: 34.99лв.