Басейн с метална конструкция с филтърна помпа 366х76см 28712NP Intex

Басейн с метална конструкция с филтърна помпа 366х76см 28712NP Intex

ПроизводителиIntex
Модел:7528712
Наличност:В наличност
  • 329.89 Лв.

Басейн с метална конструкция е със специално покритие, предпазващо металните части от окисляване и ръжда. Напречните греди имат овално сечение, което увеличава надеждността на конструкцията. Комбинацията от винил и полиестер, използвани в производството, дава тройна здравина, устойчивост на удар, слънчева светлина, разтягане и абразия. Необходими за монтаж и монтаж на структурата само за 30 минути. Басейнът е снабден с филтърна помпа и клапан за лесно отвеждане на водата.

Характеристики:

Диаметър: 366 см.
Височина: 76 см.
Капацитет: 6503 литра.
Тегло: 25.01 кг.
Филтърна помпа.
Видео инструкция.

 
 „Intex” произвежда висококачествени продукти, с които човек може да пренесе плажната наслада в собствения си двор и градина. Фирмата е смятана за един от световните лидери на пазара за надуваеми басейни, легла, лодки и друга надуваема екипировка. Своят 40-годишен успех „Intex” дължи на висококвалифицирания си персонал, който всеки ден създава иновативни продукти, изработени според всички стандарти за високо качество и отговарящи на изискванията за безопасност. Ако търсите приятно изживяване в домашна среда, гарантирано със сигурност за Вас и Вашите деца – то „Intex” е гаранция за успех!
Текстил
Материал ПВЦ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Етикети: basejn s metalna konstrukcija s filtrna pompa 366h76sm 28712np intex, 7528712, intex, basejni i dzhakuzita, basejni i naduvaemi, semejni s tvrda konstrukcija, za gradinata