Menu
Your Cart

Вратарски ръкавици PRISMA SD EASY FIT JUNIOR размер № 7

Вратарски ръкавици PRISMA SD EASY FIT JUNIOR размер № 7
Ръкавици за футбол (вратарски ръкавици) Reusch Prisma SD Easy Fit Junior (3872515-206) са подходящи за деца и юноши при използване на трева или изкуствени настилки, създадени са да подобрят представянето на вратаря. При равилна употреба намалят риска от травми, но не може изцяло да ви защити от тях. Тези детски-юношески вратарски ръкавици са изработени от качествени материали и имат устойчиво на износване покритие на дланите SD Super Durable, както и каишка за пристягане.
Кройка: Expanse Cut - Този тип кройка е известна с външните си шевове, които позволяват увеличаване на повърхността на захващане на ръкавицата. Благодарение на това хващането на топката става много по-лесно.
Вътрешната страна /откъм дланите/ е с 3 мм слой от мек супер здрав износоустйчив микропорест полиуретан Super Durable за перфектен контакт с топката при всякакви атмосферни условия.
Thumbflex™ - специални вложки увеличават гъвкавостта и подвижността на палеца, като в никакъв случай не ограничават неговите движения, като допълнително поддържат контакт с топката.
Подходящи за тренировки и мачове. Широка лента спомага за лесно и бързо регулиране на ширината и пристягане към китката.
Размер 7
"Характеристики: сцепление на сухо +3; сцепление при влага +3; омекотяване +4; износоустойчивост +11
ВНИМАНИЕ! Винаги поставяйте правилно ръкавиците и ги проверявайте за повреди и не ги ползвайте, ако има такива. Използвайте ръкавиците само за футбол (за вртатари) и за никакви други цели.
Употреба изплакнете ръкавиците в топла вода до 35гр. Навлажнете ги непосредсвено преди употреба с цел по добро захващане и издръжливост. Пръст, пясък и други замърсявания могат да повредят микропорестото покритие от ПУ в областта на дланта и да нарушат функционалността им. Моля почиставайте ги с топла вода до 35гр.С без да използвате перилни и други агресивни препарати за почистване. Изсушавайте ръкавиците бавно далече от преки източници на топлина (радиатори, печки и др.) Не ги излагайте на директна слънчева светлина и на луминсцентно осветление. Съхранявайте ги на хладно и сухо място далече от пряка светлина."

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Код: 400552
Преглеждания: 263
28.99лв.
без ДДС: 24.16лв.