Menu
Your Cart

Барбекю за дървени въглища 67х88х55см 31341 Landmann

Барбекю за дървени въглища 67х88х55см 31341 Landmann
Безплатна доставка
Този продукт е с безплатна доставка
Барбекю на дървени въглища, работещо на системата OptiHeat. Тя позволява приготвяните продукти да останат сочни благодарение на възможността за регулиране на височината на скарата.
Скарата за печене е хромирана, с диаметър 46 см. От двете ѝ страни има подвижни дръжки за удобно и безопасно боравене с нея. Чрез тях скарата може да бъде извадена от барбекюто или да се регулира височината ѝ спрямо дървените въглища на три степени.
 
Циркулацията на въздуха в барбекюто е улеснена благодарение както на решетката, върху която се поставят дървените въглища, така и на кръглия въртящ се диск с отвори, разположен на капака на барбекюто, чрез който се регулира притокът на въздух.В съда за дървените въглища има и два разделителя, служещи за приготвяне на продуктите чрез конвекция.
 
В капака на барбекюто е поставен термометър за следене на температурата на приготвяните продукти.Пръстенът на системата OptiHeat, кръглият въртящ се диск с отвори на капака и основата са изработени от неръждаема стомана.
Съдът за дървените въглища, съдът за пепелта и капакът на барбекюто са емайлирани, лесни за разглобяване и почистване и устойчиви на корозия.На капака на барбекюто има поставена ергономична дръжка с топлинна защита, предпазваща от изгаряне или нараняване.
 
Количката е снабдена с две колела за удобно и сигурно придвижване.На барбекюто може едновременно да се приготвя храна за 6 души.
 
Характеристики:

Paзмepи: 67х88х55 cм.
Тегло: 13 кг.
Kaпaцитeт зa гoтвeнe: зa 6 чoвeĸa

 
За това барбекю можете да закупите дървени въглища.
Текстил
Размери67х88х55 cм

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Код: 31341
  • Тегло: 14.00kg
Преглеждания: 316
499.90лв.
без ДДС: 416.58лв.