Menu
Your Cart

НАДУВАЕМА ЛОДКА INTEX CHALLENGER ЗА ЧЕТИРИМА 351 x 145 x 48 см

НАДУВАЕМА ЛОДКА INTEX CHALLENGER ЗА ЧЕТИРИМА 351 x 145 x 48 см
Безплатна доставка
Този продукт е с безплатна доставка
Надуваема лодка "Challenger 4" на компания "Intex" е удобство, с което можете да достигнете до различни места във водните басейни. Създадена е за вашето хоби и почивка сред природата. Лодката е предназначена за четирима човека с максимално тегло 340 кг. 
При закупуването на Надуваема лодка "Challenger 4"  не се предоставят гребла, помпа или други аксесоари за употреба. Посочената цена е само за този продукт. 
 
„Intex” произвежда висококачествени продукти, с които човек може да пренесе плажната наслада в собствения си двор и градина. Фирмата е смятана за един от световните лидери на пазара за надуваеми басейни, легла, лодки и друга надуваема екипировка. Своят 40-годишен успех „Intex” дължи на висококвалифицирания си персонал, който всеки ден създава иновативни продукти, изработени според всички стандарти за високо качество и отговарящи на изискванията за безопасност. Ако търсите приятно изживяване в домашна среда, гарантирано със сигурност за Вас и Вашите деца – то „Intex” е гаранция за успех!
Текстил
МатериалPVC

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Код: 768371
  • Тегло: 1.00kg
Преглеждания: 504
156.49лв.
без ДДС: 130.41лв.