Био душ-гел с рийта "Bio Rhytham" Natural Cosmetic, 300 мл

Био душ-гел с рийта "Bio Rhytham" Natural Cosmetic, 300 мл

ПроизводителиNatural Cosmetic
Модел:011503
Наличност:В наличност
  • 19.89 Лв.

Измиващ продукт на базата на натурални съставки, произлизащи от източната медицина. Продукта почиства кожата, благодарение на естествени миещи вещества, който се съдържат в необикновената Рийта (Сапонинова ядка).

Изключително подходящ за сухи и много сухи кожи, понеже растението дава е най-нежното и деликатно почистване, което може да желаем. Сапониновата ядка има силно изразено противомикробно и успокояващо действие.

Душ-гелът е 100% биоразградим, което означава, че не може да се натрупа във водните басейни и да повлияе на околната среда в бъдеще.

Опаковката е 100% годна за рециклиране, а етикета е от специална хартия , която се разгражда напълно в природата

Подходящ за вегани. Продуктът е подходящ за всеки тип кожа.

Състав: Рийта (Сапонинова ядка) Това растение е една от най-добре пазените тайни на Индия, понеже там се използва от хилядолетия за почистване на кожа, коса и дори за пране на дрехи. Сега, благодарение на новите технологии, можем да пречистим този екстракт, без каквато и да е химическа обработка, запазвайки уникалните му свойства.

Начин на употреба: Използвайте върху влажна кожа и масажирайте до образуване на пяна, след което изплакнете обилно с вода.

Разфасовка: 300 мл.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Етикети: Био, душ-гел, с рийта, Bio Rhytham, Natural Cosmetic, 300 мл